Bunu ilk kez yaptım.. cümlesi avukatlarımızın çok yabancı olduğu bir cümle değildir. Gelen taleplerde ve yapılan bir çok görüşmede bu suçu ilkkez işlediğini söyleyen müvekkillerimiz için en iyi savunmayı yapıyoruz. İlk Defa Uyuşturucu Yakalattım Cezası Nedir? sorusunun yanıtına bugün Tokat ilinde bulunan Gülsün Hukuk Bürosu olarak yanıtlayacağız.

Malesef Türkiye’de uyuşturucu alanındaki suçlar gözümüze çarpmakta olan, en sık karşılaştığımız ve en fazla davasına katıldığımız suçlar arasındadır. İlk defa uyuşturucu kullanmak veya ilk defa uyuşturucu ticareti yapmak ile alakalı durumlar olduğunda duruma bakılmaktadır. Durumlara göre kovuşturma aşamasına geçilebilir veya geçilmemesi gerektiğine karar verilbilmektedir. Bu konuda Savcılık makamı tarafından ceza davasının açılması için erteleme kararı alınablir ve 5 sene boyunca sistemde bekletilebilir. Karşı itirazı bir ceza avukatı aracılığı ile fayda edinebilirsiniz. İlk defa uyuşturucu yakalatanlar için uzman avukatlarımız ile TOKAT ili ve çevresinde hizmetlerimizi veriyoruz.

İLK DEFA UYUŞTURUCU YAKALATMAK ve KİŞİNİN SİCİLİ

İlk defa uyuşturucu madde yakalatanlar için ceza davasının ertelenmesi durumu olabilir ve 5 sene boyunca sistem içerisinde dava bekletilir. Lakin farklı hallerde dava anında açılabilir. Uyuşturucu maddenin bulundurulması ile alakalı bu kişilerin tekrar yakalanması halinde ceza davası hemen açılacaktır. Bu durumda sicilinize işleyecek bir dava ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Temiz bir sicile her zaman sahip olabilmek için yasalara uymanız ve zararlı maddeleri kullanmamanız gerekir. Olası bir ceza davası durumunda iyi avukatlar tarafından temsil edilmeniz gerekir.

En iyi avukatlar ile  sizi tüm CEZA DAVALARINDA temsil ediyoruz.

İlk Defa Uyuşturucu Yakalattım Cezası Nedir?
İlk Defa Uyuşturucu Yakalattım Cezası Nedir?

 

Uyuşturucu Yakalatanlar İçin Asker & Memur ve Polislik Durumu

En çok aldığımız sorular arasında gelen bu durumda ise adli sicil kaydına işlenen bir uyuşturucu vakası güvenlik soruşturmanızda karşınıza çıkabilir ve sizin asker & polis veya memur olmanıza engel olabilir. Bir ihtimaldir. Bu ihtimal dışında kalabilmek için bu gibi durumlar ile karşı karşıya kalır kalmaz Gülsün Hukuk Bürosu’nun alanında uzman avukatlarından destek alabilirsiniz.

Aklınıza takılan sorular ve sorunlar için hemen hiç zaman kaybetmeden sitemizde yer alan Whatsapp Destek hattı aracılığı ile bize yazın..